Horeca

Je hebt een horecazaak.

Wijn in Bag in Box, ook iets voor jouw zaak?

Waarom niet? In landen zoals Frankrijk en Italië is een Bag in Box of BIB al langer aanvaard omwille van het gebruiksgemak en efficiëntie. Dit wil niet zeggen dat alle BIB wijn in de horeca kwalitatief is. Château Bag in Box wil met een ruim gamma kwaliteitswijnen écht het verschil maken.

We sommen je  graag de vele praktische voordelen op  die een BIB ook kan bieden voor jouw zaak.

Géén oxidatie!

Een uitbater van een kantine van de sportclub, een koffiehuis, of een sushi-restaurant, allen hebben ze wel eens te maken met oxidatie en dus onverkoopbare wijn

Een wijn uit BIB is dan de ideale oplossing. Je hebt immers 6 tot 8 weken tijd om het equivalent van 4 flessen te verkopen en dit van het eerste tot het laatste glas. De kwaliteit, die krijg je er bovenop. Wijn weggieten omdat hij slecht is, dat is verleden tijd.

Glas per glas schenken

Je merkt het, steeds meer mensen willen al eens een wijntje per glas. Met flessenwijn is dit niet eenvoudig. Een geopende fles dient tijdig geschonken worden, en hoeveel verschillende wijnen ga je schenken? Met onze BIB kan je elke dag verse wijntjes te schenken, ook meerdere, in wit, rood of rosé.

Kent u de "verborgen kosten" van glas?

Veel wijn verkopen betekent automatisch, veel glasafval. Dit is een dagelijks volume glas dat in de glascontainer moet. Misschien huur je wel een container, of betaal je extra voor de afhaling, of ga je zélf na sluitingsuur. Allemaal kosten die niet in die “scherpe prijs” zitten van uw fles huiswijn.

Handig en compact

 Minder glas, plaatsbesparend zijn kort samengevat twee bijkomende voordelen van een BIB.  Je wint ook ruimte in je  koelkast want 1 BIB (3 liter) neemt minder plaats in dan 4 flessen.  Profiteer van het gebruiksgemak en de efficiëntie van Bag in Box wijn.

Groot volume?

Verkoop je écht grote volumes?  Dan biedt een tapinstallatie misschien de oplossing. Bij Chateau Bag in Box kan je terecht voor vrijblijvend advies en maatwerk.

En de prijs?

Wij hanteren correcte en scherpe Horeca- prijzen. In prijs- kwaliteit zijn  we top. Kijk naar de argumenten: géén oxidatie, glas per glas, géén glasafval, ruime keuze, handig. Neem vandaag nog de beslissing , ga ervoor , en schakel over naar Bag in Box. Klanten gelukkig maken, daar doen we het voor, niet ?

Wijn voor jouw suggestiemenu, geschonken per glas

Als horeca uitbater wil je jouw klanten graag in de watten leggen met een gevarieerd wijnaanbod. Naast een lekkere huiswijn kan je nu ook jouw aanbod variëren met ons aanbod aan rode, witte en roséwijnen, aangepast aan elk gerecht:

  • Château Bag in Box wijn kan je schenken als huiswijn, aan betaalbare topkwaliteit
  • Suggestiewijn verkoop je van eerste tot laatste glas aan tevreden klanten

Ja, ik wil de speciale partnervoorwaarden

Horeca
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x