Bag in box wijn ook in Nederland verkrijgbaar

Bag in box wijn: ook in Nederland verkrijgbaar!

Wijn in een doos (ook wel bag in box wijn genoemd) zie je steeds vaker bij mensen thuis en op feestjes, BBQ’s of picknicks verschijnen. Het tijdperk van de allesoverheersende fles wijn lijkt voorbij, maar toch zijn er nog vooroordelen over die wijn in een zak of karton. Terecht? Nee hoor, want wijn in een doos overtreft zelfs vaak de smaak van wijn uit een fles. Bovendien zijn er enorm veel voordelen aan zo’n kratje wijn. Schuif je vooroordelen dus aan de kant en stel je open voor de nieuwe trend: goede wijn in een box!

Voordelen van lekkere wijn in een kartonnen doos:

  • lekkere rode, witte of rosé wijn kan je bottelen op een fles, maar je kan het net zo goed afvullen in wijnzak. Er is helemaal geen sprake van kwaliteitsverlies.
  • de wijn wordt opgevuld in zakken van 3l wat overéénkomt met 4 flessen. Goed om heel het feestje of BBQ mee rond te komen!
  • na opening van wijn in een box blijft de wijn tot 8 weken houdbaar en lekker vers. De overschot van een picknick is dus helemaal niet verloren!
  • de rechthoekige dozen zijn heel makkelijk te stapelen en op te bergen. Daarbovenop kan je snel wijn aftappen en heb je geen flessenopener nodig!
  • glas is duurder waardoor wijn in een doos een scherpere prijs kan voorschotelen. Bij Chateaubib mag je voor een goede wijn in karton van 3l gemiddeld € 35 rekenen, wat neerkomt op € 8,75 als je in flessen telt.

Bestel nu je bag in box wijn online, overmorgen in huis

Levering in Nederland voor 8,50 euro ongeacht het aantal bestelde wijnen.
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x