5 redenen waarom wijn uit een doosje niet kan ontbreken op een BBQ!

5 redenen waarom wijn uit een doosje niet kan ontbreken op een BBQ!

De zomermaanden worden steeds warmer in België, dat kan iedereen met de nodige zweetdruppels wel beamen. Nu is er wel een duidelijk gevolg: er zijn ook veeeel meer BBQ’s! En wie houdt er nu niet van een zalig stukje vlees of vis op de BBQ en gezellig samen zijn met familie in vrienden? 

De ene BBQ is natuurlijk de andere niet… maar één ding kan nooit ontbreken: wijn! En om nog verder te gaan… de ene wijn is de andere ook niet. Als BBQ-liefhebber moet je daarom goeie wijn uit een doosje eens overwegen. De ideale match:

1. De wijndoosjes (al dan niet gekoeld) vormen een mooie bar! Rood, rosé, wit… en iedereen tapt zelf! Jij kan je dus rustig focussen op de cuisson van je vlees én de gasten.

2. Drie liter wijn! Zoveel zit er meestal in zo’n doosje. Dat zijn ongeveer 4 flessen. Je kan dus op beide oren slapen. Er is altijd genoeg.

3. Jij als fervent BBQer denkt ook al aan de volgende BBQ. Is de wijn niet op? Geen nood. Die wijndoosjes blijven tot 6 weken na opening lekker vers. Heerlijk!

4. Je komt vernieuwend uit de hoek. Veel mensen hebben een vooroordeel over wijn uit een doosje. Wel, met onze topwijntjes ga je hen helemaal bekeren en mee een trend zetten.

5. Je steunt ook de lokale handel. Want er is maar één adres voor uw BBQ-wijn uit een doosje en dat is Chateaubib uit Leuven. Een lokale wijnhandelaar die hemel en aarde beweegt om voor jou de beste wijntjes te selecteren. #winkelhier

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x